Uutiset

Kobido kasvohieronta

By 06.07.2022October 1st, 2022No Comments

Japanilainen kiinteyttävä ja rentouttava Kobido kasvohieronta.

Kobido-hieronta on ikivanha manuaalinen menetelmä, joka kiinteyttää ihoa, poistaa kuona-aineita ja rentouttaa kasvon ja pään lihaksia. Ensimmäinen maininta hieronnasta ulottuu 1470-luvulle! Menetelmä on tullut Eurooppaan vasta 1900-luvulla.

Hieronnan aikana ihoa stimuloidaan nopein ja rytmikkään hierontaliikkein. Hieronta vähentää juonteita ja ehkäisee uusien syntyä. Lisäksi se parantaa verenkiertoa, joten kasvojen sävy paranee ja tasoittuu, sillä vitamiinit ja kivennäisaineet pääsevät vaikuttamaan ihoon nopeammin. Myös lymfakierto
voimistuu ja sen ansiosta kasvojen turvotus laskee ja luonnollinen reliefi tulee esiin. Säännöllinen kobido-hieronta nuorentaa ihoa ja kasvojen ilmettä ja poistaa kireyksiä kasvojen lihaksissa.

Meidän Kobido-kuningatar Elena palvelee teitä Katajanokan salongissa. Yli 15 vuoden kokemuksella Elena saa kasvot hehkumaan ilman meikkejäkin✨