Uutiset

17.10 – ASUNNOTTOMIEN YÖ

By 05.10.2016January 15th, 2020No Comments

Suomessa elää arviolta 8 000 ihmistä, joilla ei ole asuntoa. Suurin osa heistä asuu tilapäisesti sukulaisten tai tuttavien luona, pieni osa ulkona, asuntoloissa tai laitoksissa. Piilevää asunnottomuutta edustavat ne nuoret aikuiset, jotka elävät vanhempiensa kanssa sen tähden, että eivät ole onnistuneet saamaan omaa asuntoa.

Me Style Work Shopissa tiedostamme sen, että kun ihmisellä on tarpeeksi vaikeata muutenkin elämässä ilman asuntoa, niin oma hyvinvointi ja itsestä huolehtiminen jää monesti taka-alalle. Tämän takia haluamme auttaa Suomen kodittomia, miten vaan pystymme.

17.10.2016 on Suomessa virallisesti asunnottomien yö ja näin ollen me Style Work Shopissa olemme päättäneet kyseisenä päivänä leikata kaikkien kodittomien hiukset täysin ilmaiseksi! Tämä on pienintä mitä me voimme tehdä asunnottomien hyväksi <3!

Olemme tämän takia poikkeuksellisesti avoinna 17.10 klo 13-23.00. Ymmärrämme myös sen, että kaikilla kodittomilla ei ole mahdollisuutta päästä internettiin varaamaan itselleen ajan meidän kotisivuiltamme, jotenka olemme tehneet asian paljon helpommaksi ja kaikki leikataan saapumisjärjestyksessä.

Ajattelimme myös sitä, että joillekkin kodittomille saattaa maistua ruoka, jotenka meillä salogissa on tarjolla pientä purtavaa, sekä juotavaa!

Eli lämpimästi tervetuloa kaikille ketkä kokevat apua tarvitsevan!

JA OLISIMME TOSI KIITOLLISIA KAIKILLE, JOS VOISITTE JAKAA TÄMÄN POSTAUKSEN ETEENPÄIN, JOTTA MAHDOLLISIMMAN MONI KODITON SAA TIETÄÄ TÄSTÄ MAHDOLLISUUDESTA!

bom